Tentang tentang

My photo
Sekinchan, Selangor/kuala lipis, Malaysia
Tanggal 14 March 1988 pukul 9 pagi, lahirlah seorang bayi lelaki. En. Ismail telah menamakanya Mohd Faqhreel Aizad. Selama 13 tahun ia menetap di Klang bersama-sama keluarganya sebelum abahnya meninggal dunia dan menetap di Sekinchan hingga sekarang. Beliau masih lagi berlajar di IPGM Kampus Tengku Ampuan Afzan di Kuala Lipis dalam jurusan Ijazah sarjana muda pendidikan major PSV. Tidak lama lagi akan mendapat gelaran 'Guru'/'Cikgu'. Sangat gile akan kentang. [EN]

Kegilaan ramai...

Assalamualaikum semua.. hehe.. selamat hari Rabu.. ntah nape ntah ari nie ak ckp selamat hari rabu.. sampai kat kelas td pon ak ckp mcm 2 gak.. smapi di sound oleh Inchik Ramli agar tidak bermain-main.. hahhaa...

ari nie 09.09.09.. wa.. besh tol no nie.. kalu kaum cine msti deorg ade makne yg tersendiri pasal no nikan.. mcm kawan ak lak.. 9.9 ni besdae X die.. haha.. mmg style la.. ala.. ade org lahr 1.1 lg style.. kalu kat no i/c die lg besh no die.. 890101-01-xxxx sbb 2 la ak senang hafal..

sebenarnye ak x nak pon cite pasal no-no nie.. ak nk cite pasal Primier Football Street yg ada kat FB 2.. haha.. ia sudah menjadi kegilaan warga Institut da.. hihi.. di mana-mana sahaja bercerita tentang bende nie.. haha.. tp ak main asek kalah jek.. haha.. sebenarnye bkn ape sgt pon kalah.. tp mcm x beh gak la kan?? kawan-kawan menang kite kalah.. mgkin strategi ak yang x betul kot.. yela.. asek salah traning jek.. asek bg org traning golkepper jek.. pdhl die striker.. wwawawawa... x pe la.. ia pon hanya sekadar hiburan.. ak pon banayk lagi keje nak buat.. ABM pon masih terbengkalai...

k la.. sebelum ak tertido.. baik ak wat ABM nie.. papepon selamat berbuka!!!


post signature

0 comments: