Tentang tentang

My photo
Sekinchan, Selangor/kuala lipis, Malaysia
Tanggal 14 March 1988 pukul 9 pagi, lahirlah seorang bayi lelaki. En. Ismail telah menamakanya Mohd Faqhreel Aizad. Selama 13 tahun ia menetap di Klang bersama-sama keluarganya sebelum abahnya meninggal dunia dan menetap di Sekinchan hingga sekarang. Beliau masih lagi berlajar di IPGM Kampus Tengku Ampuan Afzan di Kuala Lipis dalam jurusan Ijazah sarjana muda pendidikan major PSV. Tidak lama lagi akan mendapat gelaran 'Guru'/'Cikgu'. Sangat gile akan kentang. [EN]

come on, come on say!! PSV! PSV!

Fuh!! Bapak penatnya, kami baru jea abes lawan hoki kat sini. Meriah gle.. sume main provoke jea..
Tp x besh sgt la.. Aku x dpt tengok / main semua pelawanan team aku. Aku kene jd reff(empire). Bapak bler gle aku td. Semenjak lulus test last year, ni la 1st time aku tiup wisel. Ah.. ak blasah je td. Pe yg ak tau salah aku tiup wisel, x tau wat x nampk je la. Aku rase jd org gile yg lari kehulu ke hilir nie agak penat juga. Mane x nye, kalu jln jea, aku x nmpak. Da la ak rabun, pastu da tau rabun x nk pkai spek(kaca mata) plak. HAHAHA... x pe la. Pengalaman aku, hari ni satu lagi pengalaman baru dalam hidup ku.

HIDUP PSV!!!!!!!




senjata utama aku sebagai ref td...






0 comments: