Tentang tentang

My photo
Sekinchan, Selangor/kuala lipis, Malaysia
Tanggal 14 March 1988 pukul 9 pagi, lahirlah seorang bayi lelaki. En. Ismail telah menamakanya Mohd Faqhreel Aizad. Selama 13 tahun ia menetap di Klang bersama-sama keluarganya sebelum abahnya meninggal dunia dan menetap di Sekinchan hingga sekarang. Beliau masih lagi berlajar di IPGM Kampus Tengku Ampuan Afzan di Kuala Lipis dalam jurusan Ijazah sarjana muda pendidikan major PSV. Tidak lama lagi akan mendapat gelaran 'Guru'/'Cikgu'. Sangat gile akan kentang. [EN]

1 lagi perkara baru.

adoyai.. bingit tol telinge aku nie..

alarm kete sape la yg berbunyi nie??

x tau2 nk tutup kea?? kat sini pon nak psg alrm.. sape la yg nk curik..

ak nak cite nie..

pagi td aku g perjumpaan untuk monodrama.

aku msuk pertandingan monodrama nanti.. tp mungkin bukan aku yang berlakon la.

tp yang memeningkan pale aku..

aku da lah x tau pe pende monodrama nie..

dalam group 2 pun cme sorg jea tau.. Dila..

tp lepas die terangkang macam mane.. tetiba terjadi satu kekeliruan pulak..

sebab ape yang lec citekan lain dari pae yang die citekan..

kami pun pening.. hahahaha...

korng sape-sape yang tau macam mane monodrama 2.. bagi la tau ekh..

post signature

1 comments:

sincera said...

klo xsilap monodrama is when ade sorg je yg blakon n die akan lbih pd monolog..byk bckp sorg2 kt centre stage..xsilap la..cuz kitorg pung penah masuk ptndingan back when i was joining theathre club. xtw r..lec ko ckp pe?