Tentang tentang

My photo
Sekinchan, Selangor/kuala lipis, Malaysia
Tanggal 14 March 1988 pukul 9 pagi, lahirlah seorang bayi lelaki. En. Ismail telah menamakanya Mohd Faqhreel Aizad. Selama 13 tahun ia menetap di Klang bersama-sama keluarganya sebelum abahnya meninggal dunia dan menetap di Sekinchan hingga sekarang. Beliau masih lagi berlajar di IPGM Kampus Tengku Ampuan Afzan di Kuala Lipis dalam jurusan Ijazah sarjana muda pendidikan major PSV. Tidak lama lagi akan mendapat gelaran 'Guru'/'Cikgu'. Sangat gile akan kentang. [EN]

~ mahu seperti dulu ~

yea~~~ ari ni dua kali sy wat entri.. hihih...

bukan apa.. saje je yela.. dulu sy selalu hupdate belog sy.. sekarang dah jarang dah...

mungkin sy sibuk kot.. yeke faqhreel?? jangan nak tipulah..

hihih.. pagi tadi sy buat wallpaper baru, sebenarnye dah lama dah nak tukar wallpaper, tapi tak tahu nak ambil subjek ape sebagai idea utama..

jadi pagi tadi saya belek-belek gambar yang sy pernah buat/download.. terpandang pula dekat banner B.I.G. jadi sy ameklah background die.. dan sy tmbah dgn gambar katak.. haha.. nape ntah letak gambar katak tu... sy pon x tau..

sy letak terus warna purple tok latarbelakang kerana background die kadang-kadang lambat keluar.. tak nampak tulisan dia..

eh. napa sy agak skema malam ni?? hihi...

kata FAQHREEL~~> sape nak khawen ngn orang selangor lepas nie kene sediakan rm300 la pling kurang.. hahah..


post signature



0 comments: