Tentang tentang

My photo
Sekinchan, Selangor/kuala lipis, Malaysia
Tanggal 14 March 1988 pukul 9 pagi, lahirlah seorang bayi lelaki. En. Ismail telah menamakanya Mohd Faqhreel Aizad. Selama 13 tahun ia menetap di Klang bersama-sama keluarganya sebelum abahnya meninggal dunia dan menetap di Sekinchan hingga sekarang. Beliau masih lagi berlajar di IPGM Kampus Tengku Ampuan Afzan di Kuala Lipis dalam jurusan Ijazah sarjana muda pendidikan major PSV. Tidak lama lagi akan mendapat gelaran 'Guru'/'Cikgu'. Sangat gile akan kentang. [EN]

PERHATIAN KEPADA RAKAN-RAKANKU..

uh.. aku berasa sangat sedih kerana line broadband kat rumah aku sangat lemah..

oleh yang demikian, terpaksalah aku memfasting blog dengan lebih kerap..

x dapat la layan korang sume.. huwaaaaaaaa..... x bestnye..

sekarang ni pon aku kat cc.. so kalu aku nak buke pose blog nie waktu petang la.. kat cc. jd spe22 nk on9 same aku.. on9 petang ekh.. hihi...

uh.. nk tau x?? on da way g cc nie.. jalan punye la jem..

pastu biase la.. kalu jem.. orang sume nak cepat.. msti ade xcident..

ade 2 xcident time aku lalu tadi.. jaraknye x la jauh sgt.. dalam 200meter antara xcident 2..

2m2 langgar belakang.. adoyai.. nasib baik la beta bersama buah hati beta ni sahaja..

senag la nk gerak dalam jem nie.. BJY7816.. hihih... sungguh berjaya kamoo melaluinya...

kikiki...

post signature

1 comments:

CaPiQa said...

maafkan ketiadaanku juga. be good oke? ^_^